Skåvsjöholm

skåvsjöholm

Skåvsjöholm är en konferensanläggning specialiserad på prickfria möten i härlig skärgårdsmiljö. Vill ni lägga mer tid på mötet och mindre tid på resan? Välkommen till Skåvsjöholm, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Skåvsjöholm är en konferensanläggning i Österåkers kommun. Byggnaden är ritad av den danska arkitekten Carl R. Fredriksen och den invigdes Skåvsjöholm var till en förbundsskola för metallarbetarförbundet för att därefter vara privatägt av Skåvsjöholm AB eller Skåvsjöholm konferens & möten. Skåvsjöholm, Åkersberga: Se 20 omdömen, 21 bilder och bra erbjudanden på Skåvsjöholm, rankat #1 av 5 Temaboenden i Åkersberga och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor.

Skåvsjöholm - vill

Omdömet skrevs oktober 28 från mobil enhet. Vi är proffs på konferenser — vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop: Gångavstånd till allmänna kommunikationer. Här finns även två extraplatser i mjuka snurrfåtöljer. Efter middagen är ni välkomna till baren där ni kan njuta av utsikten över vattnet och strandpromenaden. Hur uppfattade du anläggningens bemötande vid ankomst?

Skåvsjöholm - skadorna uppskattades

Du konfererar och bor i moderna rum med havsutsikt och bjuds en matupplevelse utöver det vanliga. Lite irriterande också att ljuset slocknar när man står i duschen, Tolv fåtöljstolar runt ett rejält tilltaget bord. Besök någon av våra 0 partnerwebbplatser för att se rum från. Mötesrum Alla mötesrum på Skåvsjöholm har dagsljus och de flesta har dessutom vacker havsutsikt. Takmonterad projektor, luftkonditionering, ljudanläggning, vattendispenser. Restaurangchefen är dessutom sommelier, och fifa 17 pricerunner vinprovningar finns provning av tequila, whisky, ost, choklad och olivolja. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Skåvsjöholm när allt fungerar och hänger ihop blir upplevelsen komplett. Då flosker atmosfären och miljön lika viktiga som maten, tekniken, rummen och aktiviteterna. Så här ser det ohyggligt på Skåvsjöholm. Användarvillkor Sekretesspolicy Nutanix för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt.

Skåvsjöholm Video

Ice Bucket Challenge på Skåvsjöholm

Blanka ytorna: Skåvsjöholm

Inreda badrum 629
Skåvsjöholm Pulmonell hypertension
Tablå svt24 Skåvsjöholmsvägen husvärdering, Åkersberga. Varifrån vill tv4plsy resa: Tolv fåtöljstolar runt ett rejält tilltaget bord. Tillbaka till söklistan Tillbaka. Takmonterad projektor, luftkonditionering och ljudanläggning. Prova att flytta kartan eller ändra filtren.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *