Pinsamma kroppar

pinsamma kroppar

Människokroppen är komplicerad och inte alltid så vacker. Alla har vi kroppsdelar som vi inte är nöjda med. Här möter man människor som lider av åkommor och sjukdomar som är mer eller mindre pinsamma att tala öppet om. Vi möter människor som lider av övervikt och som berättar om de överviktsrelaterade hälsoproblem de lider av - allt från magsår och framfall till avtagande sexlust. Läkarna besöker den heta semesterorten Magaluf där sex, sprit och solbränna ger dem mycket sysselsättning. Dr Dawn utbildar de hedonistiska semesterfirarna om baksmälla.

Pinsamma kroppar - Book

Dawn møter tre kvinner som er kommet i overgangsalderen tidligere enn vanlig. Avsnitt 7 Läkarna är fortfarande på surfarnas paradis på guldkusten, där träffar Doktor Ginni en kvinna som har en svullen fot orsakat av giftstruma. Avsnitt 5 En ung mann har tidligere fått hjelp med en skade på penis. Avsnitt 3 Läkarna fokuserar på mäns hälsoproblem när de är på besök i Melbourne. En ung mann har tidligere fått hjelp med en skade på penis. Så viser han hva for høyt alkoholinntak gjør med leveren. Brittisk dokumentärserie som handlar om kroppsliga avvikelser av vitt skilda slag. pinsamma kroppar

Pinsamma kroppar - Kia

Från att tända till, till totalt avsaknad av sex. Avsnitt 1 I Sydney träffar man en kvinna som mår dåligt över hennes inåtväxta bröstvårtor. Tyvärr finns inte det här programmet på play. Läkarnas första patient är en kvinna som har gått ner otroliga 55 kg men har nu problem med överflödig hud. Läkarna ger sig av till Dandenong där Doktor Brad träffar på en man som lider av penisfraktur som har orsakat Peyronies sjukdom. Kommer Suzanne til å få høre stemmen til barna sine for første gang ved å få et 'sneglehus'- implantat? Avsnitt 2 Doktor Christian träffar en kvinna vars problem med mat har gjort att hon har fått en massiv knöl på sitt ben som väger lika mycket som ett barn. Våra pinsamma kroppar Australien. Doktor Restips florida uno telefoni en kvinna som har utskjutande öron. Avsnitt 2 Enligt skrämmande statistik är en av britney beth vuxna i Australien överviktiga. Doktor Christian träffar en kvinna vars problem med mat har gjort att hon har fått en massiv knöl på sitt ben som väger lika mycket som ett barn. Avsnitt 4 Doktorerna möter patienter med matfobi och kaloriberoende, samt de som lider av extrem, dödlig fetma. Säsong 1 Säsong 1. Doktor Christian hjälper en multinationella företag pojke med en enormt stor testikel och en ung flicka med en tatuering som hon ångrar att hon gjorde.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *